Ügyfélszolgálati iroda: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6. (KUBIK Irodaház) Személyes ügyintézéshez kérjük, foglaljon időpontot telefonon, emailben, vagy Facebook időpontfoglaló oldalunkon! https://www.facebook.com/bookpile.hu

Kérdése van? Hívjon benünket! +36-30/478-7866

Fenntarthatósági jelentéstétel

Fenntarthatósági jelentés

Fenntarthatósági jelentés

Készüljön fel időben a fenntarthatósági jelentésre!

2025-től a magyarországi nagyvállalatok számára kötelezővé válik az ESG (Environmental, Social, Governance) alapú fenntarthatósági jelentés elkészítése. Ez a jelentés nemcsak a vállalatok környezeti lábnyomát méri fel, hanem átfogó képet nyújt a társadalmi felelősségvállalásról és a vállalatirányítás átláthatósgáról is.

 

Hogyan segíthetünk?

Cégünk szakértői támogatást nyújtanak a teljes folyamat során:

  • Kettős lényegesség felmérése: Segítünk az ESG szempontból legfontosabb kérdések azonosításában, figyelembe véve mind a vállalat külső, mind belső hatásait.
  • Adatgyűjtés és elemzés: Az Ön vállalatának működése alapján releváns adatokat gyűjtünk, és elkészítjük a szükséges elemzéseket, amelyek megfelelnek a jogszabályi előírásoknak és a legjobb nemzetközi gyakorlatoknak.
  • Jelentés elkészítése: Olyan fenntarthatósági jelentést állítunk össze, amely átlátható és megbízható információkat nyújt a vállalat ESG teljesítményéről a befektetők, partnerek és egyéb érintettek számára.
  • Tanácsadás és tréningek: Felkészítjük a vállalat vezetőségét és munkatársait a jelentési követelmények megértésére és kezelésére, hogy a fenntarthatósági célkitűzések ne csupán a jelentésben, hanem a mindennapi működésben is megjelenjenek.

Miért válasszon bennünket?

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a fenntarthatósági jelentéstétel és a kapcsolódó szabályozások terén. Célunk, hogy ügyfeleink ne csak megfeleljenek a kötelező előírásoknak, hanem versenyelőnyre is szert tegyenek a fenntarthatósági törekvéseik révén.