Ügyfélszolgálati iroda: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6. (KUBIK Irodaház) Személyes ügyintézéshez kérjük, foglaljon időpontot telefonon, emailben, vagy Facebook időpontfoglaló oldalunkon! https://www.facebook.com/bookpile.hu

Kérdése van? Hívjon benünket! +36-30/478-7866

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
BookPile Kft
Cím:
1137 Budapest , Jászai Mari tér 5-6. (KUBIK Irodaház)
Telefon:
Áruház neve:
Bookpile
Adószám:
26130963-1-17
Cégjegyzék szám:
17-09-011388
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2017.09.13.
Bankszámlaszám:
11746043-24622965
Kapcsolattartó neve:
BookPile Kft
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3674670998
Kapcsolattartó e-mail címe:
Ügyfélszolgálat iroda:
1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6. BookPile Consulting
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás
Sprinter futárszolgálat Ára 1440 Ft
sprinter
Házhoz szállítás
Megbízható csomaglogisztikai partnerünk a Sprinter Futárszolgálat Partnerünk futárai az ország bármely területén házhoz szállítják a csomagokat.
Kövesse a csomagja útját
Tervezethető csomagszállítás a mindennapokban. Amennyiben a webáruház elkészítette a megrendelt csomagot és átadásra került a Sprinter Futárszolgálat részére, úgy a vásárlót email-ben értesítjük a csomag érkezéséről, a fuvarlevélszám/csomagszám megadásával.
E-mail értesítés a csomag érkezéséről
A Sprinter Futárszolgálat egy előre e-mail értesítés küldd a csomag várható érkezéséről a szállítást megelőző munkanapon, esti órákban.
Az e-mail az alábbi információkat tartalmazza:
•a kézbesítés napja
•fuvarlevélszám/csomagszám • utánvét összeg értéke
•Sprinter elérhetőségei
Online nyomon követés
Ha online szeretné követni a csomag útját, akkor kattintson a sprinter.hu weboldalon található Csomagkereső gombra és adja meg a csomag fuvarlevélszámát/csomagszámát.
Mikor érkezik a csomagom?
A belföldi csomagokat a Sprinter Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 9 és 18 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítja ki. Javasoljuk, hogy akkor rendeljen házhoz szállítást, ha a megjelölt időszakban Ön vagy megbízottja a megjelölt szállítási címen tartózkodik és át tudja venni a csomagot és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét.
Nem találta otthon a futár?
Ingyenesen újra kiszállítjuk! Amennyiben a kézbesítő futár a csomag átadását nem tudja teljesíteni a megadott címen, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a Sprinter Futárszolgálat az új egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a második kiszállítást.
Mi a teendő reklamáció esetén?
Sok vásárló nem tudja, hogy a hatályos Uniós jogszabályok szerint minden internetes vásárlás után 14 naptári napon belül, indoklás nélkül visszaküldhető a vásárolt termék. Tehát akkor sem kell megrémülni, ha a rendelés átvétele után úgy érzi, nem azt kapta amire számított. Ez esetben jelezze visszaszállítási igényét a webshop felé.
Máshol szeretné átvenni a csomagot? (átirányítás)
Amennyiben úgy dönt, hogy más címen veszi át csomagját, úgy ezt jelezze a Sprinter ügyfélszolgálata felé e-mailben vagy telefonon. A szállítási napot a Sprinter ügyfélszolgálata átütemezi, majd következő nap vagy az egyeztetett időpontban újból kiszállításra kerül a csomag az új címre.
Hol és mikor érdeklődhet a csomagról?
A Sprinter Futárszolgálatot ügyfélszolgálata, hétköznaponként 8-19 óra között érhető el a megjelölt telefonszámon.
A beérkező hívásokat a telefonközpont automatikusan szétosztja az ügyfélszolgálati munkatársak között. H-P: 8-19 óra között
Telefonos elérhetőség: 061/347-3000
E-mail: info@sprinter.hu
Weboldal: www.sprinter.hu
Kérdését, észrevételét, kérjük, az info@sprinter.hu címen, vagy a 06 (1) 347-3000 telefonszámon juttassa el hozzánk!
Szállítási költség: 1 440 Ft
Pick Pack Pont Ára: 890 Ft
Kényelmes csomagátvétel

A webáruházunk üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére.

A csomag útja nyomon követhető a webáruházunktól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkeresés).

Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:

E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről

A csomag az értesítést követő 7+7 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton

Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árusítóhely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300 E-mail:

pickpackpont@sprinter.hu  

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 17 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on. Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez! Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges, hogy igazolja személyazonosságát.

A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni.

Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
Szállítási költség: 890 Ft
Letöltés Ára 0 Ft
Fizetés után az e-könyv 60 napig korlátlan alkalommal letölthető.
Szállítási költség: 0 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés
Borgun Bank online fizetés

Vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével

A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.
Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.


Milyen bankkártyákat használhat:

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun
rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.