Kategóriák

Információk

 • Cégnév / Név: BookPile Kft
  Cím: 7211 Dalmand, Vörösmarty utca, 2/A
  Telefon: +36-30/478-7866
  E-mail: info [kukac] bookpile.hu
  Áruház neve: Bookpile
  Adószám: 26130963-1-17
  Cégjegyzék szám: 17-09-011388
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2017.09.13.
  Bankszámlaszám: 11746043-24622965
  Kapcsolattartó neve: BookPile Kft
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3674670998
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] bookpile.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Sprinter futárszolgálat Ára 1440 Ft
  Házhoz szállítás
  Megbízható csomaglogisztikai partnerünk a Sprinter Futárszolgálat Partnerünk futárai az ország bármely területén házhoz szállítják a csomagokat.
  Kövesse a csomagja útját
  Tervezethető csomagszállítás a mindennapokban. Amennyiben a webáruház elkészítette a megrendelt csomagot és átadásra került a Sprinter Futárszolgálat részére, úgy a vásárlót email-ben értesítjük a csomag érkezéséről, a fuvarlevélszám/csomagszám megadásával.
  E-mail értesítés a csomag érkezéséről
  A Sprinter Futárszolgálat egy előre e-mail értesítés küldd a csomag várható érkezéséről a szállítást megelőző munkanapon, esti órákban.
  Az e-mail az alábbi információkat tartalmazza:
  •a kézbesítés napja
  •fuvarlevélszám/csomagszám • utánvét összeg értéke
  •Sprinter elérhetőségei
  Online nyomon követés
  Ha online szeretné követni a csomag útját, akkor kattintson a sprinter.hu weboldalon található Csomagkereső gombra és adja meg a csomag fuvarlevélszámát/csomagszámát.
  Mikor érkezik a csomagom?
  A belföldi csomagokat a Sprinter Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 9 és 18 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítja ki. Javasoljuk, hogy akkor rendeljen házhoz szállítást, ha a megjelölt időszakban Ön vagy megbízottja a megjelölt szállítási címen tartózkodik és át tudja venni a csomagot és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét.
  Nem találta otthon a futár?
  Ingyenesen újra kiszállítjuk! Amennyiben a kézbesítő futár a csomag átadását nem tudja teljesíteni a megadott címen, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a Sprinter Futárszolgálat az új egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a második kiszállítást.
  Mi a teendő reklamáció esetén?
  Sok vásárló nem tudja, hogy a hatályos Uniós jogszabályok szerint minden internetes vásárlás után 14 naptári napon belül, indoklás nélkül visszaküldhető a vásárolt termék. Tehát akkor sem kell megrémülni, ha a rendelés átvétele után úgy érzi, nem azt kapta amire számított. Ez esetben jelezze visszaszállítási igényét a webshop felé.
  Máshol szeretné átvenni a csomagot? (átirányítás)
  Amennyiben úgy dönt, hogy más címen veszi át csomagját, úgy ezt jelezze a Sprinter ügyfélszolgálata felé e-mailben vagy telefonon. A szállítási napot a Sprinter ügyfélszolgálata átütemezi, majd következő nap vagy az egyeztetett időpontban újból kiszállításra kerül a csomag az új címre.
  Hol és mikor érdeklődhet a csomagról?
  A Sprinter Futárszolgálatot ügyfélszolgálata, hétköznaponként 8-19 óra között érhető el a megjelölt telefonszámon.
  A beérkező hívásokat a telefonközpont automatikusan szétosztja az ügyfélszolgálati munkatársak között. H-P: 8-19 óra között
  Telefonos elérhetőség: 061/347-3000
  E-mail: info@sprinter.hu
  Weboldal: www.sprinter.hu
  Kérdését, észrevételét, kérjük, az info@sprinter.hu címen, vagy a 06 (1) 347-3000 telefonszámon juttassa el hozzánk!
  Szállítási költség1 440 Ft
  » Pick Pack Pont Ára: 890 Ft
  Kényelmes csomagátvétel

  A webáruházunk üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére.

  A csomag útja nyomon követhető a webáruházunktól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkeresés).

  Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:

  E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről

  A csomag az értesítést követő 7+7 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton

  Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árusítóhely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

  Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300 E-mail:

  pickpackpont@sprinter.hu  

  A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

  A munkanapon 17 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on. Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez! Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges, hogy igazolja személyazonosságát.

  A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni.

  Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
  Szállítási költség890 Ft
  pickpack
  » Letöltés Ára 0 Ft
  Fizetés után az e-könyv 60 napig korlátlan alkalommal letölthető.
  Szállítási költség0 Ft
 • » Bankkártyás fizetés
  Borgun Bank online fizetés

  Vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével

  A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

  A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

  A vásárlás folyamata:

  A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.
  Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.


  Milyen bankkártyákat használhat:

  A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun
  rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.
  borgun_hu
  » PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
  paypal
Webáruház készítés