Ügyfélszolgálati iroda: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6. (KUBIK Irodaház) Személyes ügyintézéshez kérjük, foglaljon időpontot telefonon, emailben, vagy Facebook időpontfoglaló oldalunkon! https://www.facebook.com/bookpile.hu

Kérdése van? Hívjon benünket! +36-30/478-7866

Adatvédelem

Adatvédelemi és adatbiztonsági szaktanácsadás

Adatvédelemi és adatbiztonsági szaktanácsadás

Az adatvédelem, különösen a GDPR szabályozásának betartása, kiemelten fontos minden cég és szervezet számára, mivel az ügyfelek és partnerek bizalmának alapja a személyes adatok felelős kezelése.

 

A GDPR célja, hogy védje az egyének személyes adatait, és biztosítsa, hogy azokat jogszerűen, átláthatóan és biztonságosan kezeljék. Ennek betartása nem csupán jogi kötelezettség, hanem versenyelőnyt is jelenthet, mivel az adatvédelmi előírásoknak megfelelő szervezetek biztonságos és megbízható partnerként jelennek meg a piacon.

Az adatvédelmi incidensek elkerülése pedig nemcsak a pénzbírságok elkerülését szolgálja, hanem a vállalat hírnevét és ügyfélkapcsolatait is védi.

Az adatvédelem hozzájárul a szervezetek felelősségteljes működéséhez, ami hosszú távon fenntarthatóságot és ügyfélhűséget eredményez.