Ügyfélszolgálati iroda: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6. (KUBIK Irodaház) Személyes ügyintézéshez kérjük, foglaljon időpontot telefonon, emailben, vagy Facebook időpontfoglaló oldalunkon! https://www.facebook.com/bookpile.hu

Kérdése van? Hívjon benünket! +36-30/478-7866

Fenntarthatósági tanácsadás

Fenntarthatóság és ESG tanácsadás

Fenntarthatóság  és ESG tanácsadás

A fenntarthatóság és az ESG (Environmental, Social, Governance) szempontok integrálása a vállalati működésbe egyre fontosabbá válik a vállalatok és szervezetek számára.

 Az ESG tanácsadás abban segít, hogy a cégek ne csupán megfeleljenek a jogi és szabályozási követelményeknek, hanem a társadalmi és környezeti hatásokat is figyelembe vegyék, ezzel javítva hírnevüket és piaci versenyképességüket.

Az átláthatóság és a felelős vállalatirányítás nemcsak a befektetők és partnerek számára kiemelten fontos, hanem egyre inkább a fogyasztók és ügyfelek számára is.

A fenntarthatóságba történő befektetés segíti a hosszú távú üzleti sikert, növeli a munkavállalói elkötelezettséget, csökkenti a kockázatokat és elősegíti a pozitív társadalmi hatásokat.

Az ESG tanácsadás tehát nem csak a környezetvédelemről szól, hanem átfogóan támogatja a vállalatokat abban, hogy felelősségteljes és jövőorientált módon működjenek.